Организиране на събития

Този електронен модул е Вашият Дигитален Съветник за организиране на събития и програми, свързани с :

  • опознаване на местното културно-историческо наследство
  • лечебни и здравословни практики, процедури и терапии
  • личностно и духовно усъвършенстване и развитие
  •  практикуване на планински спортове, лов и риболов
  • запознаване с местната кулинария и дегустация на произвежданите местни напитки, храни и ястия

За качественото представяне на местните туристически ресурси и предлаганите продукти и услуги организирахме Гражданска Зелена телевизия. Нейният екип ще Ви помогне, до колкото това е възможно онлайн, да получите представа за екологичния и туристическия потенциал на Високи Западни Родопи, а също така и за създадената великолепна туристическа база от хотели и къщи за гости. 

Гражданска зелена TVе на Ваше разположение за създаване на видео-клипове и видео-репортажи по заявка или заснемане и подкрепа на организираните от Вас събития и програми. 

На Ваше разположение са експертите : Рени Бакърджиева и Билгин Асанов. Те са отлично запознати с местните артефакти, природни феномени и предлаганите, от туристическите доставчици, продукти и услуги. С удоволствие ще отговорят на всички Ваши въпроси, зададени чрез чат в месинджъра или чрез формуляр за обратна връзка. 

Кирил Йончев

Маестрото по здравословни практики, духовно и физическо развитие ще ви отведе в света на йогата, медитацията и осъзнатото мислене. Философските разговори с него са истинско вдъхновение.  Човекът, който ще Ви разкрие „мета-реалността“ е Кирил Йончев! Разчитайте на съвети, консултации и отговори на всякакви въпроси !

Мима Краевска

Ето го и момичето, което ще Ви запознае с местните лечебни свойства и ресурси на планината и подмладяващите практики. Ако искате да се подмладите естествено, да спрете време и да заредите себе си с енергия , тя е Вашият човек! Разговаряйте със  специалиста по разкрасяващи и подмладяващи практики - Мима Краевска !

Красимир Кочос

Представяме ви нашият специалист – енолог. Професионалист във винопроизводството, ценител и колекционер на тази божествена напитка. С него ще научите основните сортове вино, ще се запознаете с майстори – винари , ще посетите винарски изби, ще разберете как влияе всяка глътка вино - както е казал Плиний Стари: „Във виното е истината“. Вашият гид към

Билгин Асанов

Ето го и домакинът, човекът който познава всяко едно кътче във Високи Западни Родопи. Обичате походите, туристическите маршрути, покорявате върхове или пък сте привлечени от познанията за местните артефакти и природните феномени - той е Вашият гид. По време на пътешествията ще се запознаете с типичните за района билки и плодове, които сами може да

Божидар Киров

Ако сте любители на СПА и УЕЛНЕС – центровете, на топлите басейни, на горещите сауни, нощните клубове, дивите приключения и планинските спортове - то Вашият гид Божидар Киров Ви очаква. Той ще Ви представи множество възможности за екстремни преживявания и тренинги в различни спортни умения. Ако сте привлечени от този тип преживявания в планината ,

Анна Кирова

Най-напред ще Ви представим Вашия кулинарен гид. Ще имате възможност да участвате в приготвянето на типично български ястия, приготвени изцяло с еко продукти. Ще научите тайните на родопската кухня. А най-приятната част, дегустацията ще бъде съчетана с типично българското гостоприемство, танци и музика. Подарете си това кулинарно преживяване с шеф-готвач Анна Кирова! Тя Ви очаква!

Ели Шопова и Васил Бункин

Вашите приключенски пътувания и събития могат да бъдат филмирани. Най-силните моменти и преживявания презентирани, публикувани и разпространени във видео-формат. Те ще получат свое ново виртуално и дигитално битие с помощта на Ели Шопова и Васил Бункин